woordje regisseur

Het 2e jaar bij de Ghesellen, een nieuw jaar met een paar nieuwe uitdagingen!

Ik ben blij dat ik ook dit jaar weer gevraagd ben voor de regie bij deze gezellige Oisterwijkse club!

We verwelkomen de jeugd bij de volwassenen. Dit is spannend want er zit een enorme leeftijdskloof tussen de oudste jonge speler en de jongste oude speler.  Ook hebben we een opa en kleindochter in de groep. Het is te merken dat opa zijn passie op haar heeft overgebracht!

Mijn vader speelt een gastrol, dit is de eerste keer dat hij naar míj moet luisteren. In tegenstelling tot mijzelf vroeger,  gaat hem dat goed af!

De groep is ook een stuk groter, maar liefst 16 spelers die samen 24 rollen vertolken. U begrijpt dus dat er heel wat dubbel- en zelfs 3-dubbel rollen gespeeld worden.

De jeugd en volwassenen werken supergoed samen en dat heeft al tot heel wat mooie spelmomenten geleid. Jongere spelers kijken anders tegen bepaalde dingen aan. Daardoor ontstaan er vernieuwende spelresultaten.

Ik ben erg trots op de goede samenwerking en de inzet van iedereen, voor en achter de schermen, waarbij we met zijn allen tot dit prachtige resultaat zijn gekomen. Aan de spelers is duidelijk te zien dat ze met liefde voor toneel enthousiast op de planken staan!

Ik hoop dat u met nét zoveel plezier van de voorstelling gaat genieten als dat ik van het repetitieproces heb gedaan; TIS WA!

Drawde Ligtvoet