Nieuws

De Ghesellen zoeken spelers.

Bij de Ghesellen van den Spele kunt u/jij nog altijd terecht om mee te spelen (vanaf 18 jaar). Ervaring is niet direct nodig, maar wel enthousiasme en natuurlijk wat tijd. De repetitie avonden zijn altijd op dinsdag. De uitvoeringen zijn over het algemeen in de periode maart – mei. We zijn vooral op zoek naar jeugdige spelers (twintigers tot veertigers), waarbij aan mannen een erg tekort is.
Neem gerust een keer contact op als u meer wilt weten of een keer wilt komen kijken.
stuur een mail naar info@toneeloisterwijk.nl

Kijk wat U/jij voor ons en wij voor U/jou kunnen doen. Stuur een mail naar info@toneeloisterwijk.nl

**********************************************************************************************

Aanvullende informatie, correcties,

oude foto’s, films en materiaal.

We zijn op dit moment bezig om film en fotomateriaal toe te voegen vanuit het archief van De Ghesellen van den SpeleDit is erg veel materiaal dus er zullen dan ook regelmatig nieuwe toevoegingen zijnWij zijn erg blij met het vele oude materiaal, zoals de foto’s ut 1933 en video’s uit de tachtiger jaren van de REVU “Ge Ziet Mar”.

We zijn allemaal mensen en mensen kunnen fouten maken. Zo kunnen er op deze website ook fouten staan.
Mocht u een foute informatie zien, of heeft u aanvullende informatie, stuur dan een mailtje naar infi@toneeloisterwijk.nl en we proberen dat zo spoedig mogelijk te herstellen of aan te vullen.

Mocht u nog oude foto’s, films, verhalen en noem maar op hebben wat over De Ghesellen van den Spele gaat, dan staan we graag open om deze stukken in ontvangst te nemen. Geeft u ze liever niet af, dan zouden we er graag een kopie van maken door er een foto of een scan van te nemen.