woordje regisseur.

Wie ben ik?

 

 

Mijn naam is Leon Hoepelman en regisseur dit jaar bij De Ghesellen van den Spele en wie ben ik:
Ongeveer van af mijn vijftiende jaar ben ik begonnen als zanger bij de operette. Vanaf mijn twintigste jaar heb ik vele rollen gezongen als gast solist, onder andere in Tilburg, Oisterwijk,Moergestel, Breda, Eindhoven en meerdere plaatsen. Na enkele jaren volgen van een regiecursus ben ik begonnen toneel te regisseren, wat uiteindelijk leiden tot het regisseren van operettes. Waar ik onder andere met veel plezier in het openluchttheater van Oisterwijk heb geregisseerd.
De afgelopen 17 jaar ben ik meer gaan toeleggen op kluchten en blijspelen, waarbij ik veelal bij onze zuiderburen (België), in Weelde en Ravels te zien was. Op dit moment regisseer ik ook in Haaren naast de Ghesellen van den Spele en heb afgelopen jaar ook de Oisterwijkse Revu mogen regisseren.